Posibilități de plată

Privire de ansamblu asupra posibilităților de achitare a mărfii

Există multe posibilități de achitare a cumpărăturilor la noi. Alegeți-o pe cea care vă convine cel mai mult.

Plata mărfii personal la sucursală 

Puteți achita marfa în numerar prin intermediul automatului de plată sau cu cardul de plată. Nu acceptăm cardurile de plată DINERS, plata este posibilă doar cu cardurile VISA, Electron, MasterCard sau Maestro emise de băncile naționale.

Plata anticipată prin transfer a mărfii (factura proforma)

Puteți achita marfa anticipat pe baza facturii proforma. Comerciantul nostru vă va contacta în legătură cu confirmarea comenzii și ulterior vă va expedia factura proforma, pe care o veți achita în contul nostru bancar slovac (adică nu plătiți nici un fel de comisioane pentru plățile internaționale, etc.). Imediat ce plata va fi transferată în cont, vă trimitem în mod automat marfa comandată și vă informăm despre asta prin e-mail.  În cazul în care plata mărfii comandate nu va fi transferată în contul nostru bancar în termen de 5 zile, comanda va fi stornată în mod automat.

Numerele conturilor:

  • UniCredit Bank CR and Slovakia, a.s.: 6605859018 / 1111, IBAN: SK69 1111 0000 0066 0585 9018, SWIFT: UNCRSKBX

Simbolul variabil de plată este numărul facturii dvs. proforma.

Plata cu ramburs a mărfii 

Prețul pentru marfă și taxa de ramburs le veți achita în numerar curierului la livrarea mărfii la adresa dvs. de livrare.

Plata mărfii cu cardul prin intermediul internetului

Plata rapidă și sigură a mărfii cu cardul de plată prin internet. Comanda la plata cu cardul de credit sau debit prin intermediul portalului de plată WebPay utilizat de către ČSOB, a.s. va fi achitată după finalizarea tranzacției. Dacă plătiți pentru prima dată cu cardul, pe portalul WebPay veți introduce numărul din șaisprezece cifre al cardului, data expirării și codul CVC/CVV. Toate aceste date le aveți pe card. Nu trebuie să vă faceți griji, transferul de informații este codificat și astfel pe deplin sigur.

Recomandăm: Să lăsați bifată opțiunea de memorare a cardului, datorită acestui fapt va fi mai ușor să cumpărați și să achitați cu cardul, nu va mai trebui să introduceți datele de pe card ci doar pe portalul de plată WebPay, care va memora datele introduse și va efectua mai rapid tranzacția, fără a mai trebui să introduceți datele de pe card. Toate acestea cu măsura de securitate maximă posibilă din partea WebPay și ČSOB, a.s..